Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Dublinban konferenciáznak a ho
  2010-11-02 13:59:55, kedd
 
  2010-11-02. 07:39
Dublinban konferenciáznak a holoiparosok - a hallgatóságot is ők válogatják meg


Akit kitiltottakÍrország jobb sorsra érdemes fővárosában, Dublinban november 18-19-én nemzetközi konferenciát rendeznek az ,,antiszemitizmusról és a holokauszt-tagadásról". Nyilván nagyon érdekes előadásokat hallhat majd az alaposan megválogatott közönség, miként egészen biztosan éles viták zajlanak majd a résztvevők között is. Fredrick Töben ausztrál revizionista történész levélben jelezte a konferencia szervezőinek: szeretne megjelenni a rendezvényen. Remek ötlet, végtére is ha már az ,,antiszemitizmusról és a holokauszt-tagadásról" fognak ott diskurálni, a tolerancia jegyében miért ne lehetne meghallgatni a legilletékesebbek, vagyis az ,,antiszemiták és a holokauszt-tagadók" véleményét is?

A konferencia szervezői - akik amúgy nyilván a ,,tolerancia", a ,,liberalizmus" és a ,,szabadság" zászlóvivői - azonban indoklás nélkül elutasították Fredrick Töben regisztrációs kérelmét. Töben válaszul az alábbi levelet küldte a rendezvény főszervezőjének, Lynn Jacksonnak.

Kedves Lynn Jackson Úr!

Tisztelettel kérném, adjanak választ az alábbi kérdéseimre:

1. Miért nem engedik meg nekem, hogy részt vegyek a roppant érdekesnek ígérkező holokauszt-konferencián Dublinban?

2. Mint a konferencia meghirdetett programjából látom, igen sok előadás foglalkozik az úgynevezett ,,holokauszt-tagadás" kérdésével. Ebből a tényből vajon joggal következtethetek arra, hogy tudományos igényű pontossággal igyekeznek majd megvizsgálni a holokauszt hivatalos történetének valóságtartalmát?

3. Vizsgálják-e a rendezvényen a túlélők fantáziadús beszámolóit, így például a hírhedt Herman Rosenblat elbeszélését, amelyről például az Oprah Winfrey Show-ban is szó esett? (És amelyről immár ország-világ előtt kiderült, hogy elejétől-végig valótlanság. Herman Rosenblat állítólagos ,,élményeiről" könyv is készült, sőt, a lelepleződés előtt Hollywoodban filmet is akartak forgatni a szívszaggató történet alapján. Rosenblat hosszú évtizedeken át állította, hogy amikor az egyik német koncentrációs tábor foglya volt, rendszeresen látogatta őt egy keresztény nevet viselő, de zsidó származású 9 esztendős kislány, aki a ,,haláltábor" kerítésén keresztül rendszeresen almát adott neki. Egyszer aztán a fiú azt mondta a lánynak, ne jöjjön többet, mert neki ,,találkozója" van valakivel a gázkamrában. Azonban a ,,találkozó" elmaradt, Rosenblat egy másik táborba került, a háború után pedig randevút beszélt meg egy ismeretlen lánnyal, akiről aztán kiderült, hogy nem más, mint a neki rendszeresen almát adó zsidó lány. Összeházasodtak, és ma is élnek, ha meg nem haltak. Abban a koncentrációs táborban, ahol Rosenblat raboskodott, még a hivatalos holoálláspont szerint sem működött gázkamra. A hős ,,túlélő" végül beismerte, hogy hazudott, ami persze egyáltalán nem zárja ki, hogy ebből a hülye sztoriból filmet készítsenek. A Rosenblat-hazugságról, nem revizionista tálalásban itt - P.O.)

4. Mivel a konferencián az ,,antiszemitizmus" kérdését is hangsúlyozottan tárgyalják, vajon hasonlóképpen szóba kerül-e a Talmud gyűlöletre ösztönző tanítása a nem zsidók iránt? Téma lesz-e például a zsidó felsőbbrendűség-tudat, melynek legutóbb oly érzékletes kifejezését adta a jeruzsálemi Ovadia Josef rabbi, amikor kijelentette, hogy a gójok csak azért léteznek, hogy szolgálják a zsidókat?

5. Fölöttébb érdekesnek ígérkezik a Tel-Avivi Egyetem Iráni Tanulmányok Központja professzorának, Meir Litvaknak ,,Antiszemitizmus és holokauszt-tagadás Iránban" című előadása. Meghívtak a konferenciára iráni történészeket is?

6. Szintén nagyon kíváncsi lennék Robert Wistrich professzor ,,Holokauszt- tagadás és a holokauszt-inverzió" című előadására. (Angolul: Holocaust denial and inversion. A ,,holocaust inversion" új keletű kifejezés, és annyit jelent, hogy sokan, főleg az arab-muszlim világban, Izraelnek a palesztinok elleni politikáját ,,náci jellegűnek" bélyegzik, sőt, a palesztinok ellen elkövetett ,,holokausztról" beszélnek.) Én magam régóta figyelem, miként hatják át át a ,,holokauszt-inverzióval" kapcsolatos fejtegetések a hivatalos holokauszt-narratívát, melynek következtében aztán azokat az embereket, akik nem hisznek a Holokauszt-Soá hitvallásban, a világ számos országában ,,tagadónak", ,,gyűlölködőnek", ,,antiszemitának", ,,rasszistának", ,,neonácinak", ,,idegengyűlölőnek", sőt, ,,terroristának" nevezik, sok esetben pedig le is tartóztatják őket. Úgy tűnik számomra, hogy akik hisznek a Holokauszt-Soá hivatalos történetben, azok félnek a nyílt vitától, részben éppen saját ,,holokauszt-inverziós" problémáik miatt, amely egyfajta beteges megszállottsághoz vezet, melyet még az örök áldozati szerep tudata is táplál. Nem csoda hát, ha képtelenek elviselni, hogy kérdéseket tegyenek fel nekik, így inkább börtönbe csuknák azokat, akik nem fogadják el az ő gondolkodásukat a holokauszttal és annak ,,inverziójával" kapcsolatban. Kérném, véleményemet juttassa el Wistrich professzorhoz.

7. Ha pedig figyelmével még továbbra is kitüntet, kérném, kérdezze meg Robert Jan van Pelt professzort, hogy továbbra is kitart-e Deborah Dworkkal közösen írt, 1996-ban megjelent könyvének (Auschwitz: from 1270 to the present) 363-364. oldalán szereplő azon megállapítása mellett, mely szerint az Auschwitz I. táborrészben sohasem működött emberek kivégzésére szolgáló gázkamra, amit pedig a turistáknak manapság is mutogatnak, az nem más, mint pusztán rekonstrukciója az Auschwitz II-Birkenauban felállított gázkamráknak.
Nagyon sajnálom, hogy nem tették lehetővé számomra a megjelenést a konferencián, mindamellett minden jót kívánok a rendezvény szervezőinek és résztvevőinek.

Üdvözlettel,

Dr. Fredrick Töben

Adelaide , Australia

(Fordította: Perge Ottó)
Íme a konferencia angol nyelvű meghívója, az esetleges jelentkezéshez szükséges formanyomtatványok és a részletes program:
International Conference on Antisemitism and Holocaust Denial

This conference will address the core issues of antisemitism and Holocaust denial, but will also include some academic or research challenges on the themes of denial in general, the psychology of denial and also myth. The programme for the conference demonstrates the interdisciplinary nature of the conference: antisemitism, Holocaust denial, History, Philosophy, Legal and Ethical dimensions.

International Conference on Antisemitism and Holocaust Denial

18 - 19 November 2010

CONFERENCE REGISTRATION FORM

This conference will address the core issues of antisemitism and Holocaust denial, but will also include some academic or research challenges on the themes of denial in general, the psychology of denial and also myth.

The programme for the conference demonstrates the interdisciplinary nature of the conference: antisemitism, Holocaust denial, History, Philosophy, Legal and Ethical Dimensions.

Please print out and complete this form and send to:

Holocaust Education Trust Ireland, Clifton House, Lower Fitzwilliam Street, Dublin 2, Ireland.

Section 1: Person Details:

Title: _______ First Name: ____________________________ Last Name: ____________________________
Organisation: _____________________________________________________________________________
Address:_________________________________________________________________________ ________
Telephone: ____________________________________ Fax: ____________________________________
E-mail: _________________________________________________________________________________ _
Attendance at 2 day Conference and Keynote Address Yes No
Attendance for 1 day Yes No
Keynote Address Yes No
Section 2 Booking Details:
Please tick the appropriate amount:
Full Delegate: €65 (booked before 1 November 2010 includes coffee and lunch for both days)
€80 (booked after 1 November 2010 includes coffee and lunch for both days)
One Day Delegate: €40 (booked before 1 November 2010 includes coffee and lunch)
€50 (booked after 1 November 2010 includes coffee and lunch)
Student Rate: €25 per day (include copy of student ID).
Keynote Address: €10
Please select a method of payment:
1. I enclose a cheque for the amount of _________, made payable to Holocaust Education Trust Ireland
2. I have made an electronic transfer of _________ to HETI current account. I enclose proof of this payment.
HETI account details required for electronic transfer:
Bank: Allied Irish Bank Branch: 9 Terenure Road, Rathgar, Dublin 6, Ireland
Account Name: The Holocaust Educational Trust Ireland IBAN: IE62 AIBK 9310 7104 3430 34 BIK: AIBKIE2D
Signed: _____________________________________________

International Conference on Antisemitism and Holocaust Denial

Dublin, 18-19 November 2010

PROGRAMME

WEDNESDAY 17 NOVEMBER 2010
18.00 Welcome reception, Department of Foreign Affairs - address by Minister

THURSDAY 18 NOVEMBER 2010
08.30-09.00 Registration
09.00-09.30 Opening of conference and welcome, HETI and Minister

09.30-11.00 SESSION 1: MODES AND MEDIUMS
09.30-09.50 Paper 1: Antisemitism, Catholic Traditionalists and the Vatican
Mark Weitzman, Simon Wiesenthal Center, New York

09.50-10.10 Paper 2: Holocaust denial and inversion
Prof Robert Wistrich, Head of the Vidal Sassoon International Center for the Study of Antisemitism,
Hebrew University, Jerusalem.

10.10-11.00 Discussion Chair/commentator: Prof Alan Kramer, Department of European History, TCD

11.00-11.30 COFFEE BREAK

11.30 -13.00 SESSION 2: OLD AND NEW FORMS OF ANTISEMITISM

11.30-11.50 Paper 3: An ‘Indelible Stigma'? Christianity and Antisemitism
Dr Christian Wiese, Martin Buber-Professor in Jewish Philosophy, University of Frankfurt

11.50-12.10 Paper 4: Antisemitism in Iran and Holocaust denial
Prof Meir Litvak, Center for Iranian Studies, Tel Aviv University

12.10-13.00 Discussion Chair/commentator: Dr Zuleika Rodgers, Herzog Centre, TCD

13.00-14.00 LUNCH

14.00-15.30 SESSION 3: EVALUATING ANTISEMITISM

14.00-14.20 Paper 5: Nazi Propaganda for the Arab World during World War II and Its Aftereffects
Dr Jeffrey Herf, Professor of History, University of Maryland

14.20-14.40 Paper 6: The Resurgence of Antisemitism - An Alternative Perspective
Dr Tony Kushner, Marcus Sieff Professor of the History of Jewish/non Jewish relations, Parkes Institute,
University of Southampton

14.40-15.30 Discussion Chair/commentator: Prof. Anthony McElligott, Department of History, University of
Limerick

15.30-16.00 COFFEE BREAK

16.00-17.50 SESSION 4: MYTH AND HISTORY

16.00-16.20 Paper 7: Different forms of denial, old and new forms of hatred of the Jews
Dr Elhanan Yakira, Schulman Professor of Philosophy, Hebrew University, Jerusalem

16.20-16.40 Paper 8: Antisemitism in contemporary Germany
Dr Werner Bergmann, Professor at the Centre for Research on Antisemitism, Berlin

16.40-17.00 Paper 9: Jews, Engagement in the Nation-State and some sources of Political Antisemitism
Prof Pierre Birnbaum, University of Paris

17.00-17.50 Discussion Chair/commentator: Dr Stephan Malinowski, School of History & Archives, UCD

18.15-19.15 DINNER - Commons on campus, TCD

19.30-21.00 KEYNOTE ADDRESS AND PUBLIC LECTURE
Emmet Theatre,Trinity College Dublin

A Lethal Obsession: Antisemitism from Antiquity to Global Jihad
Prof Robert Wistrich, Head of the Vidal Sassoon International Center for the Study of
Antisemitism, Hebrew University, Jerusalem.

FRIDAY 19 NOVEMBER 2010

09.00-10.30 SESSION 5: LEGAL AND ETHICAL DIMENSIONS

09.00-09.20 Paper 10: Holocaust denial and freedom of speech
Dr Deborah Lipstadt, Dorot Professor of Modern Jewish and Holocaust Studies, Emory University

09.20-09.40 Paper 11: Stealing the Holocaust from the Jews"? - The Holocaust as a Metaphor in Public
Discourse
Dr. Esther Webman, The Stephen Roth Institute for the Study of Antisemitism and Racism, & the Dayan
Center for Middle East and African Study,Tel Aviv University

09.40-10.00 Paper 12: Soft denial in different political and social areas on the web
Dr. Juliane Wetzel, Centre for Research on Antisemitism, Berlin

10.00-10.50 Discussion Chair/commentator: Prof. Robert Gerwarth, School of History & Archives, UCD

10.50-11.10 COFFEE BREAK

11.10 -13.00 SESSION 6: IMPACTS

11.10-11.30 Paper 12: Holocaust Scholarship in the Wake of Holocaust Denial
Dr Robert Jan van Pelt, Professor of Cultural History, University of Waterloo, Ontario, Canada

11.30-11.50 Paper 13: Islamist Frustrated Expressions of Grievance, or Islamization of Antisemitism?
Prof. Dr. Bassam Tibi, Professor Emeritus for International Relations University of Goettingen

11.50-12.10 Paper 14: Psychology of denial
Dr Stanley Cohen, Professor Emeritus, London School of Economics

12.10-13.00 Discussion Chair/commentator: Prof Jeffrey Herf, University of Maryland, USA

13.00-14.00 LUNCH

14.00-16.00 SESSION 7: PANEL DISCUSSION
14.00-16.00 Discussion Chair/commentator: Prof Anthony McElligott, University of Limerick
Contributors:
Dr Tony Kushner, Parkes Institute, University of Southampton
Dr Deborah Lipstadt, Dorot Professor of Modern Jewish and Holocaust Studies, Emory University
Dr Dina Porat, Professor of Jewish History, Tel Aviv University
Dr Elhanan Yakira, Schulman Professor of Philosophy, Hebrew University, Jerusalem

16.00-16.30 Official closing and farewell HETI and government department


http://kuruc.info/r/4/68835/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: következtethetek, valóságtartalmát, idegengyűlölőnek, gondolkodásukat, antiszemitizmus, rekonstrukciója, felsőbbrendűség, traditionalists, összeházasodtak, főszervezőjének, hangsúlyozottan, konferenciáznak, jelentkezéshez, professzorának, antiszemitának, international, konferenciára, történészeket, holoálláspont, gyűlölködőnek, professzorhoz, koncentrációs, résztvevőinek, megállapítása, terroristának, hallgatóságot, hasonlóképpen, regisztrációs, elutasították, inverziójával, holokauszttal, megválogatott, holokausztról, következtében, liberalizmus, véleményemet, alaposan megválogatott, résztvevők között, konferencia szervezőinek, tolerancia jegyében, konferencia szervezői, alábbi levelet, rendezvény főszervezőjének, alábbi kérdéseimre, roppant érdekesnek, konferencia meghirdetett, úgynevezett „, tényből vajon, holokauszt hivatalos, túlélők fantáziadús, hírhedt Herman, lelepleződés előtt, Fredrick Töben, Lynn Jacksonnak, Kedves Lynn Jackson Úr, Herman Rosenblat, Oprah Winfrey Show-ban, Ovadia Josef, Tel-Avivi Egyetem Iráni Tanulmányok Központja, Meir Litvaknak, Robert Wistrich, Robert Jan, Deborah Dworkkal, Auschwitz, Auschwitz II-Birkenauban, Perge Ottó, International Conference, Holocaust Denial, CONFERENCE REGISTRATION FORM, Ethical Dimensions, Holocaust Education Trust Ireland, Clifton House, Lower Fitzwilliam Street, Person Details, First Name, Last Name, Keynote Address Yes No, Booking Details, Full Delegate, Student Rate, Keynote Address, Allied Irish Bank Branch, Terenure Road, Account Name, Holocaust Educational Trust Ireland IBAN, IE62 AIBK, Foreign Affairs, MODES AND MEDIUMS, Catholic Traditionalists, Mark Weitzman, Simon Wiesenthal Center, Prof Robert Wistrich, Vidal Sassoon International Center, Hebrew University, Discussion Chair, Prof Alan Kramer, European History, COFFEE BREAK, FORMS OF ANTISEMITISM, Indelible Stigma’, Christian Wiese, Martin Buber-Professor, Jewish Philosophy, Prof Meir Litvak, Iranian Studies, Aviv University, Zuleika Rodgers, Herzog Centre, EVALUATING ANTISEMITISM, Nazi Propaganda, Arab World, World War II, Jeffrey Herf, Alternative Perspective, Tony Kushner, Marcus Sieff Professor, Parkes Institute, Anthony McElligott, MYTH AND HISTORY, Elhanan Yakira, Schulman Professor, Werner Bergmann, Political Antisemitism, Prof Pierre Birnbaum, Stephan Malinowski, KEYNOTE ADDRESS AND PUBLIC LECTURE, Emmet Theatre, Trinity College Dublin, Lethal Obsession, Global Jihad, LEGAL AND ETHICAL DIMENSIONS, Deborah Lipstadt, Dorot Professor, Modern Jewish, Holocaust Studies, Emory University, Esther Webman, Stephen Roth Institute, Middle East, African Study, Juliane Wetzel, Robert Gerwarth, Holocaust Scholarship, Cultural History, Islamist Frustrated Expressions, Bassam Tibi, Professor Emeritus, International Relations University, Stanley Cohen, London School, Prof Jeffrey Herf, PANEL DISCUSSION, Prof Anthony McElligott, Dina Porat, Jewish History,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A végzet az  Facebookon kaptam  Ázzal aki csak szép  Maradék idő  Facebookon kaptam  Életművészet  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Aki szeret, annak senki sem id...  William Shakespeare idézet  Lábad nyomát megőrzi a föld.  Bizonyos kulturális szint nélk...  Két ember becsülete  Gárdonyi Géza - Április végén  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Viharban csak az a fa marad ál...  Facebookon kaptam Gizike bar...  Facebookon kaptam  A föld szépségéért  Önmagaddal nem lehetsz elégede...  Facebookon kaptam  Esti kép  Facebookon kaptam  Jékely Zoltán: Szent György-k...  Vannak arcok  Facebookon kaptam  Mosolyogtál már ma?  A hét szűk esztendő  Két ember becsülete  Palóc Grand Canyon  Facebookon kaptam  Naplemente  Facebookon kaptam  A föld szépségéért  Beney Zsuzsa - Sirató  Fodor Ákos költő,  Mindenünk, amink van, amit sze...  Szép estét  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Különös!  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  A fenyő nem szép fa, (...)  Facebookon kaptam  Különös!  Az idő elsodorja létezésünk  Ünnepelj csak  Naplemente  A végzet az  Miért nem menti meg Jézus...  Aki szeret, annak senki sem id...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A boldogság ült a világvégén  Az embernek a társa: hiányzik.  Esti kép  A Gömb  Facebookon kaptam  Fodor Ákos költő,  Életművészet  Facebookon kaptam  Aki szeret, annak senki sem id...  Esti kép  Facebookon kaptam  próbáljuk ki az őszinteséget  Jó éjszakát  A legnagyobb hiánycikk manapsá...  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Az Európai Unió is foglalkozik...  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Miért nem menti meg Jézus...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ébredj  Ma  A fák lelke  A végzet az  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Volt egy...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A végzet az  Egyszerűen  Palóc Grand Canyon  Két ember becsülete  Jó éjt  Ez a jó az alvásban. 
Bejegyzés Címkék
alaposan megválogatott, résztvevők között, konferencia szervezőinek, tolerancia jegyében, konferencia szervezői, alábbi levelet, rendezvény főszervezőjének, alábbi kérdéseimre, roppant érdekesnek, konferencia meghirdetett, úgynevezett &#8222, tényből vajon, holokauszt hivatalos, túlélők fantáziadús, hírhedt Herman, lelepleződés előtt, szívszaggató történet, egyik német, keresztény nevet, másik táborba, háború után, ismeretlen lánnyal, neki rendszeresen, koncentrációs táborban, hivatalos holoálláspont, hülye sztoriból, jeruzsálemi Ovadia, gójok csak, konferenciára iráni, arab-muszlim világban, palesztinok elleni, palesztinok ellen, világ számos, nyílt vitától, örök áldozati, turistáknak manapság, rendezvény szervezőinek, konferencia angol, esetleges jelentkezéshez, részletes program, következtethetek, valóságtartalmát, idegengyűlölőnek, gondolkodásukat, antiszemitizmus, rekonstrukciója, felsőbbrendűség, traditionalists, összeházasodtak, főszervezőjének, hangsúlyozottan, konferenciáznak, jelentkezéshez, professzorának, antiszemitának, international, konferenciára, történészeket, holoálláspont, gyűlölködőnek, professzorhoz, koncentrációs, résztvevőinek, megállapítása, terroristának, hallgatóságot, hasonlóképpen, regisztrációs, elutasították, inverziójával, holokauszttal, megválogatott, holokausztról, következtében, liberalizmus, véleményemet, kijelentette, tartóztatják, antisemitism, szervezőinek, revizionista, lelepleződés, szívszaggató, konferencián, tisztelettel, hollywoodban, meghirdetett, gázkamráknak, elbeszélését, táborrészben, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 4939
  • e Hét: 19169
  • e Hónap: 30280
  • e Év: 183776
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.